Το θεατρικό δείπνο μυστηρίου ολοκλήρωσε εχτές μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων.

Έπεσε χτες Κυριακή 26 Απριλίου η αυλαία του «Αγίου Εγκλήματος», του τρίτου κατά σειρά θεατρικού δείπνου μυστηρίου του «ΒΡΕΣ τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ» που πραγματοποιήθηκε στο bar theater “El Convento del Arte”, στο Μεταξουργείο.

Περισσότεροι από 2.300 θεατές συμμετείχαν στην εξιχνίαση του «Αγίου Εγκλήματος», ανακρίνοντας τους ηθοποιούς και ανακαλύπτοντας τον ντετέκτιβ που κρύβουν μέσα τους σε αυτήν την άκρως απολαυστική πρόταση ψυχαγωγίας, που συνδυάζει διαδραστικό θέατρο και καλό φαγητό!

Την παράσταση έγραψε και σκηνοθέτησε ο Γιάννης Σαρακατσάνης με πρωταγωνιστές τους: Γιώργο Αγγελόπουλο, Βάσω Καβαλιεράτου, Μαρία Μπαλούτσου, Φάνη Παυλόπουλο, Χρήστο Πίτσα και Σωσώ Χατζημανώλη.

Η παραγωγός εταιρεία «ΒΡΕΣ τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ», στην οποία ανήκει η ιδέα των διαδραστικών παραστάσεων μυστηρίου ευχαριστεί όλους τους συντελεστές για την άψογη συνεργασία τους. Μετά την επιτυχία των τριών παραστάσεων («Η Μαφία δεν κοιμάται ποτέ», «Cabaret D’Or: Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός» και «Το Άγιο Έγκλημα») το «ΒΡΕΣ τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ» ετοιμάζει το μυστήριο της επόμενης θεατρικής σεζόν, που αναμένεται να είναι άκρως ανατρεπτικό.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 27/4/2015 – Αυλαία για το «Το Άγιο Έγκλημα»