Με ιδιαίτερη υπερηφάνια ανακοινώνουμε ότι το παραμύθι “Το Γκαζάκι και οι 12 γυαλιστεροί βόλοι” της Φιλιώς Λαζανά, δημιουργού του Βρες τον Δολοφόνο, ήρθε πρώτο στο διαγωνισμό «Μια φορά κι έναν καιρό ήταν το φωταέριο…» που διοργάνωσε το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου στις 23-24 Μαΐου στα πλαίσια Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2015.

Ένα μεγάλο μπράβο στους ταλαντούχους ηθοποιούς Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά και Γιάννη Κόκα από την θεατρική ομάδα ΡαΚούν που αγκάλιασαν κι ερμήνευσαν το παραμύθι της Φιλιώς Λαζανά σε σκηνοθεσία Γιάννη Κόκα και παραγωγή Βρες τον Δολοφόνο!

Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές που συνεργάστηκαν μαζί μας και ιδιαίτερα την κυρία Ντενίζ Μπαλτσαβιά που μας τίμησε με τη φωνή της, τον Χρήστο Καρασαββίδη για τους στίχους του τραγουδιού «Η Μυρωδιά» και την Δώρα Παρδάλη για την ηχοληψία.

Συγχαρητήρια στο Μουσείο Φωταερίου για την εξαιρετική διοργάνωση και σε όλους τους καλλιτέχνες που έλαβαν μέρος.

Εδώ μπορείτε να δείτε το τραγούδι του τέλους, που αποκαλύπτει το σπουδαίο μυστικό στο οποίο βασίζεται και το παραμύθι: “όταν διαιρείς τα πράγματα, αυτά πολλαπλασιάζονται!”: https://www.youtube.com/watch?v=up1Y7TaqLd8

Πρωτιά για το “Γκαζάκι” στο διαγωνισμό της Τεχνόπολης