Το ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ διοργανώνει δείπνα μυστηρίου για ομάδες που αναζητούν μια καινοτόμο και πρωτοποριακή δραστηριότητα ψυχαγωγίας για τα μέλη τους. Εάν εκπροσωπείς…

♦ επιχείρηση ή εταιρεία που παρέχει δραστηριότητες teambuilding στα στελέχη της
♦ ταξιδιωτικό γραφείο που διοργανώνει δραστηριότητες για γκρουπ σε ξενοδοχεία και κρουαζιέροπλοια
♦ γραφείο διοργάνωσης συνεδρίων που αναζητά τρόπους ψυχαγωγίας για τους συνέδρους
♦ πολιτιστικό, αθλητικό ή άλλο σύλλογο, σωματείο ή ομάδα

…τότε αυτή είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσεις. Το ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ σχεδιάζει και παρέχει αποκλειστικά θεατρικά δείπνα μυστηρίου που απευθύνονται στα μέλη της ομάδας που εκπροσωπείς.

Τα δείπνα μυστηρίου για ομάδες…

♦ ξεχωρίζουν από τις συνηθισμένες και πολυπαιγμένες ομαδικές δραστηριότητες ψυχαγωγίας
♦ προσδοκούν στην καλύτερη γνωριμία και σύσφιξη των σχέσεων των μελών της ομάδας
♦ προβάλλουν την ομάδα και ενισχύουν το πνεύμα συνεργασίας μέσα από ένα διασκεδαστικό σενάριο μυστηρίου

Το ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ

♦ οργανώνει και συντονίζει το θεατρικό δρώμενο (ελάχιστος αριθμός ατόμων 45-50)
♦ αναλαμβάνει την προώθηση του σεναρίου στους συμμετέχοντες, ώστε να τους δημιουργήσει ενθουσιασμό και ανυπομονησία
♦ έχει τη δυνατότητα να ενσωματώσει στο σενάριο ένα αντικείμενο που σχετίζεται με την ομάδα, π.χ. ένα καινούργιο εταιρικό προϊόν, ένα βασικό εργαλείο της  ομάδας, κ.ά., ανάλογα με την περίσταση
♦ διασφαλίζει με συνέπεια, αξιοπιστία και προσιτές τιμές την επιτυχία της εκδήλωσής σας.

Το ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ είναι ο καλύτερος τρόπος να συνδυάσεις αποτελεσματικά τη συνοχή της ομάδας με την αναψυχή των μελών της.

Ακόμα το σκέφτεσαι;

Επικοινώνησε μαζί μας στο 6943770690 ή εναλλακτικά στείλε μας email info@vrestondolofono.gr για περισσότερες πληροφορίες.

Εταιρείες που μας εμπιστεύτηκαν…

Skroutz.gr

20.12.2013

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα ολόκληρη η εταιρεία βρισκόταν σε κλίμα μυστηρίου και έψαχνε μανιωδώς τον δολοφόνο! Η εμπειρία που είχαμε ήταν πραγματικά μοναδική, ενώ η συνεργασία με την ομάδα του «Βρες τον Δολοφόνο» ήταν υποδειγματική. Τώρα όλα τα στελέχη της εταιρείας περιμένουν πως και πως το επόμενο έγκλημα που θα λύσουμε!
Δέσποινα Καφετζή, HR Director

Ταξιδευτές Πολιτισμού

12.04.2014

Η ομάδα του «Βρες τον Δολοφόνο» ταξίδεψε τα μέλη του Συλλόγου «Ταξιδευτές Πολιτισμού» στη Νέα Υόρκη του 1930, όπου κλήθηκαν να λύσουν το μυστήριο της δολοφονίας της απόλυτης ντίβας Κασσάνδρας.

Μαθήματα Μαγειρικής

28.04.2014

Δολοφονήσατε την Κασσάνδρα και ζωντανέψατε όλο μας τον χώρο με την παρουσία σας! Ακόμα και το μενού μας απέκτησε άρωμα μυστηρίου…
Cookery Club-Μαθήματα Μαγειρικής
Λίλα Καραποστόλη, Ιδιοκτήτρια

Reprise Media

12.05.2014

Χαίρομαι που μας δόθηκε η ευκαιρία σαν εταιρεία να παρακολουθήσουμε το ξεχωριστό δείπνο μυστηρίου "Ο,τι λάμπει δεν είναι χρυσός".Ήταν πραγματικά ένα πολύ ευχάριστο βράδυ, όπου όχι μόνο διασκεδάσαμε με την θεματολογία της παράστασης και την ερμηνεία των ηθοποιών, αλλά αναπτύξαμε ακόμα περισσότερο το πνεύμα της συνεργασίας εξαιτίας της φύσης της παράστασης. Εύχομαι να είναι μόνο η αρχή για τις από κοινού δραστηριότητές μας!
Δημήτρης Μανιάτης - Head of Reprise Media

Agenda SA

06.06.2014

Ήταν μια υπέροχη εμπειρία με πολύ κέφι και γέλιο! Ευχαριστούμε όλη την ομάδα για τη βραδιά που μας χαρίσατε!
Στέλλα Στασινοπούλου, operation manager

KONICA MINOLTA

06.06.2014

Η ομάδα του «Βρες τον Δολοφόνο» ... πέθανε για το συνέδριο της εταιρείας Konica Minolta!

Dolphin Capital Partners

24.12.2014

«Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής 19.12.14 το μυστήριο άρχισε να ξετυλίγεται στα μέλη της ομάδας της Dolphin Capital με τα αλλεπάλληλα teasers για την εξιχνίαση του μυστηρίου.
Στo θεατρικό δείπνο μυστηρίου "Το Άγιο Έγκλημα" το ίδιο βράδυ, η υποψιασμένη ομάδα παρακολουθώντας την παράσταση καλέστηκε να ανακαλύψει το "δολοφόνο". Καθ' όλη τη διάρκεια του έργου επικρατούσε αγωνία, καχυποψία, συγκέντρωση που συνοδευόταν από αναρίθμητες στιγμές γέλιου με τις πληθωρικές ερμηνείες των ταλαντούχων ηθοποιών. Έπειτα από ώρα αναζήτησης του δολοφόνου "μοναχού" και των διαδραστικών διαλόγων ανάμεσα στους Dolphin Capital "ντετέκτιβ" και τους πρωταγωνιστές, ο εγκληματίας δολοφόνος αναγνωρίσθηκε και η νικήτρια ομάδα επιβραβεύθηκε.
Μπράβο στους συντελεστές για την θεατρική παράσταση που εγείρει τα "αστυνομικά" ένστικτα των συμμετεχόντων προάγοντας τη συνεργασία και συνενώνοντας έξυπνα τις ομάδες με τρόπο μοναδικά διασκεδαστικό. Αδημονούμε να λύσουμε το επόμενο μυστήριο, αφού τόσο πρόθυμα πεθαίνετε για εμάς…»

TRASYS

30.1.2015

"Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την τιμή που μας κάνατε να παίξετε για εμάς στα πλαίσια του εταιρικού μας event. Το θεατρικό ήταν- από κάθε άποψη- εξαιρετικό! Το σενάριο πανέξυπνο, οι διάλογοι ξεκαρδιστικοί και οι ηθοποιοί εκπληκτικοί (υποκριτικά «εν ώρα δράσης», και εν συνεχεία, στις ανακρίσεις/ ετυμηγορίες, ευφυέστατοι, ετοιμόλογοι και με εξαιρετικό χιούμορ!). Ήταν πραγματικά ένα πολύ καλοστημένο «παιχνίδι» που σε κάποιους από εμάς θα μείνει πραγματικά αξέχαστο και θα σας επισκεφτούμε και πάλι αργά ή γρήγορα! Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα που εργάστηκε γι’αυτό το τόσο όμορφο αποτέλεσμα!!"
Χριστίνα Σαμακίδου - HR Officer

Hewlett Packard

30.1.2015

Το Άγιο Έγκλημα συντελέστηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των στελεχών της Hewlett Packard. Και όλοι τους συνεργάστηκαν υπέροχα προκειμένου να ανακαλύψουν τον ένοχο σε μια βραδιά με γέλιο, εκπλήξεις και ομαδικό πνεύμα!

TCB

13.02.2015

"Η ετήσια κοπή πίτας της εταιρίας μας απέκτησε φέτος έναν "άκρως μυστηριώδες" χαρακτήρα... Μέσα από την παράσταση και το δείπνο βιώσαμε ένα διασκεδαστικό 3ωρο και ταυτόχρονα ενισχύθηκε το ομαδικό πνεύμα μεταξύ των στελεχών. Υπέρτατη αποστολή μας (την οποία φέραμε εις πέρας) ήταν να εξιχνιάσουμε την στυγερή δολοφονία που οργάνωσε με επιτυχία η ομάδα του "Βρες τον δολοφόνο". Σας ευχαριστούμε για την υπέροχη αυτή εμπειρία. "

Medwork

29.11.2015

Ευχαριστούμε πολύ για αυτή την πρωτότυπη και απολαυστική βραδιά. Όλη η παρέα πέρασε πολύ ωραία. Ο χώρος ζεστός και παρεΐστικος. Όλοι οι ηθοποιοί ήταν πολύ καλοί και οι ατάκες ξεκαρδιστικές. Ανυπομονούμε να ξανάρθουμε για νέες ιστορίες μυστηρίου...
Εταιρεία Medwork

GlaxoSmithKline

12.12.2015

Στις 16/12 πεθάναμε για τα στελέχη της GlaxoSmithKline! Εκείνοι, σε αντάλλαγμα, μας βοήθησαν να σώσουμε τις Καρυάτιδες και να μην πέσει ποτέ "Το Τελευταίο Πανέρι", εξιχνιάζοντας με επιτυχία το μυστήριο!

Leo Pharma

27.01.2016

Τα στελέχη της Leo Pharma έλυσαν με πάθος και μεγάλη επιτυχία το μυστήριο. Έτσι, όχι μόνον δεν "Σκότωσαν τον Έρωτα", αλλά βρίσκοντας τον δολοφόνο του ΧΧ, έσωσαν την παγκόσμια βιομηχανία του πορνό!

Tempo OMD Hellas

08.02.2016

Η κοπή πίτας 2016 της Tempo OMD Hellas διαταράχτηκε από ένα έγκλημα!!! Ενώ όλοι οι συνάδελφοι αντάλλασσαν ευχές για τη νέα χρονιά και αναζητούσαν το φλουρί -απολαμβάνοντας παράλληλα τα λαϊκά άσματα των καταξιωμένων «αηδονιών» του φάρου του Πολιτισμού μπουζουκλερί «Καρυάτιδες» και τα εξαίσια εδέσματα- το λαϊκό πρόγραμμα διεκόπη αιφνιδίως όταν ένας απρόσμενος επισκέπτης ανακοίνωσε ότι ο ιδιοκτήτης Νώντας Παρλαβάντζας, που είχε εξαφανιστεί, βρέθηκε τελικά νεκρός! Όντας συνηθισμένοι να λειτουργούν κάτω από πίεση, οι άνθρωποι της Tempo OMD Hellas όχι μόνο δεν έχασαν την ψυχραιμία τους και δεν αποχώρησαν ατάκτως, αλλά αποφάσισαν να αναλάβουν δράση και να βοηθήσουν στην διαλεύκανση του στυγερού εγκλήματος!!! Αποστολή την οποία εφεραν επιτυχημενα εις πέρας!! Και ολοι εφυγαν με χαμόγελο, απολυτα ικανοποιημενοι από την δημιουργικη αυτή βραδιά!

Media Markt

05.03.2016

Οι εργαζόμενοι της Media Markt διασκέδασαν στις Καρυάτιδες αλλά βρήκαν και τον δολοφόνο, δουλεύοντας ομαδικά και με μοναδικό σκοπό την επίλυση του μυστηρίου! Ευχαριστούμε για την ωραία εμπειρία!

Imperial tobacco

25.11.2016

Οι εργαζόμενοι της Imperial Tobacco γύρισαν πίσω στο 1987 και συνεργάστηκαν υποδειγματικά για να λύσουν το μυστήριο του Reunion μετά θάνατον!

Nestlé

21.12.2016

"… Ήταν ένα πολύ όμορφο Χριστουγεννιάτικο απόγευμα. Η ομάδα του Βρες τον δολοφόνο μας εξέπληξε πολύ θετικά! Περάσαμε υπέροχα και θα το επαναλάβουμε σίγουρα. Μια καταπληκτική ιδέα γιαteambuilding!!!"

Pfizer

10.01.2017

Τα στελέχη της Pfizer ένωσαν τις δυνάμεις τους και το μυαλό τους, συνεργάστηκαν υποδειγματικά και ανάκριναν με ζήλο τους υπόπτους του "Reunion μετά θάνατον". Μετά από μια τέτοια συνεργασία, το να βρουν τον δολοφόνο ήταν μονόδρομος!

Coca Cola 3E

08.02.2017

Οι άνθρωποι της Coca Cola 3E έβαλαν τα δυνατά τους για να εξιχνιάσουν το μυστήριο του "Reunion μετά θάνατον". Παρατήρησαν τα ενοχοποιητικά στοιχεία, αξιολόγησαν το ποιόν των υπόπτων και τους ανέκριναν μέχρι να βρουν τον δολοφόνο!

Hewlett Packard

26.04.2017

"Ο Χάκερ Ανάμεσά Μας" ήταν ο τίτλος του μυστηρίου που δημιουργήσαμε για την εταιρική εκδήλωση της Hewlett Packard. Οι προσκεκλημένοι προσπάθησαν να βρουν ποιος χάκαρε τους εκτυπωτές μιας εταιρείας, παρακολουθώντας με πολύ ενδιαφέρον την υπόθεση και εξετάζοντας τα στοιχεία. Το μυστήριο έγραψε και σκηνοθέτησε ο Ζήσης Ρούμπος, ο οποίος συμπρωταγωνίστησε με τους Αλέξανδρο Ζουριδάκη, Αθηνά Μπερδέκα και Σοφία Μπιλιάτη.

SCA HYGIENE PRODUCTS

14.12.2017

ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗ
«Διασκεδάσαμε πραγματικά και γελάσαμε ολόψυχα. Το σενάριο ήταν εξαιρετικό, υπέροχοι και ετοιμόλογοι οι ηθοποιοί και όλοι στην SCA HYGIENE PRODUCTS A.E. το χαρήκαμε πάρα πολύ!»

ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ


04.01.2018
ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗ

"Ήταν μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία για την εταιρεία μας και περάσαμε καταπληκτικά. Όλοι ενθουσιάστηκαν με το μυστήριο και συμμετείχαν ενεργά στη λύση αυτού. Πετύχαμε να συνδυάσουμε την πολύ καλή συνεργασία των ανθρώπων μεταξύ τους ταυτόχρονα με την διασκέδαση.
Ευχαριστούμε πολύ όλους σας για την πολύ ευχάριστη βραδιά!"

AUTOTRITI

18.01.2018
ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗ

Τα γραφεία της AUTO Τρίτη μετατράπηκαν σε φυλακές υψίστης ασφαλείας και όλα τα στελέχη συνεργάστηκαν υποδειγματικά για να βοηθήσουν τον ήρωα Ποντίκη να αποδράσει!

EUROBANK

30.03.2018

ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗ

Τα στελέχη τμήματος της τράπεζας EUROBANK έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να βοηθήσουν τον αδικημένο ήρωα Ποντίκη να αποδράσει από τη φυλακή του! Τα κατάφεραν περίφημα σε μια εκδήλωση που θα τους μείνει αξέχαστη!

NIELSEN

14.12.2018

ΝΥΦΙΚΟ ΠΕΝΤΟΖΑΛΙ

Μια διαδραστική και πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία που συστήνουμε ανεπιφύλακτα σε όλες τις εταιρείες που θέλουν να προσφέρουν κάτι διαφορετικό στο ανθρώπινο δυναμικό τους και συνάμα να φέρουν όλα τα μέλη της ομάδας πιο κοντά, καθώς λειτουργεί και σαν δραστηριότητα ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος. Προσφέρει άφθονο γέλιο και όλοι οι συντελεστές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κάνουν το κοινό να περάσει αξέχαστα. - Λίνα Χριστοδούλου, HR Executive Nielsen

HORIZON

17.01.2019

ΝΥΦΙΚΟ ΠΕΝΤΟΖΑΛΙ

Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα του Βρες το δολοφόνο που μας επέτρεψε να εκτονώσουμε τις ερευνητικές μας ανησυχίες! Περάσαμε υπέροχα και το μόνο μυστήριο που πρέπει να λυθεί, είναι το πότε θα ξαναπάμε!

Ζωή Φράγκου, Head of HR & Communications

LIDL HELLAS

06.02.2020

HOTEL
Όλη η ομάδα της Lidl περάσαμε ξεχωριστά!!  Οι ηθοποιοί ήταν πάρα πολύ καλοί και ο χώρος υπέροχος, ξεχωριστός.  Ακόμα και το φαγητό, νοστιμότατο. Σίγουρα πολλοί από εμάς θα σας επισκεφτούμε ξανά!!

Καλή συνέχεια σε όλους σας!!!!
Eleftheria Christopoulou, Facility Manager, Facility Management, Region Patra