Τι είναι το θεατρικό δείπνο μυστηρίου;

Πρόκειται για ένα διαδραστικό παιχνίδι μυστηρίου. Και τι σημαίνει αυτό;
Παρακολουθείς ένα θεατρικό δρώμενο κατά την διάρκεια του οποίου θα συμβεί κάτι αναπάντεχο, π.χ. μια δολοφονία! Εσύ το παίζεις… ντετέκτιβ: αξιολογείς τα αποδεικτικά στοιχεία, λύνεις γρίφους και ανακρίνεις τους υπόπτους. Ο ρόλος των θυμάτων και των υπόπτων παίζεται από επαγγελματίες ηθοποιούς, οι οποίοι έρχονται κοντά σου, αυτοσχεδιάζουν και απαντούν αυθόρμητα σε ό,τι εσύ τους ρωτάς, προκαλώντας γέλιο και ξεκαρδιστικές καταστάσεις.
Στο τέλος, βασισμένος στο αστυνομικό σου δαιμόνιο, θα προσπαθήσεις να λύσεις το μυστήριο και να ξεσκεπάσεις τον ένοχο!

Γιατί ονομάζεται ΔΕΙΠΝΟ μυστηρίου;

Ονομάζεται έτσι, γιατί κατά την διάρκεια του παιχνιδιού σερβίρεται φαγητό, το οποίο επιλέγεις από ένα προκαθορισμένο μενού. Το είδος και το κόστος του φαγητού εξαρτώνται από τον χώρο όπου πραγματοποιείται η παράσταση. Η συνολική διάρκεια του θεατρικού δείπνου μυστηρίου είναι δυο με δυόμισυ περίπου ώρες.

Θα έχω κι εγώ ρόλο στο μυστήριο;

Επειδή τα δείπνα μυστηρίου περιέχουν ένα παιχνίδι ρόλων, όλοι οι συμμετέχοντες έχουν μια βασική ιδέα του ποιοί είναι, ανάλογα με το σενάριο που παρακολουθούν, π.χ. οικογένεια, φίλοι, συνεργάτες, κτλ. Όμως, κανείς δεν θα σε υποχρεώσει να «παίξεις», ούτε θα σκοτώσουμε κάποιον από την παρέα σου, όσο κι αν θεωρείς ότι του αξίζει!
Ο βαθμός στον οποίο θα συμμετάσχεις, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εσένα: μπορεί να προτιμάς να ανακρίνεις αυστηρά τους υπόπτους ή να νιώθεις πιο άνετα αν παρακολουθείς απλώς τα δρώμενα, απολαμβάνοντας το δείπνο σου.

Πού θα κάθομαι;

Επειδή το δείπνο μυστηρίου είναι μια εμπειρία παρεΐστικη, θα κάθεσαι βέβαια στο ίδιο τραπέζι με την παρέα σου. Θα ενώσετε το μυαλό σας για να εξιχνιάσετε το μυστήριο, γι’ αυτό, όσο πιο πολλοί είστε, τόσο το καλύτερο! Αν πάλι η παρέα σου είναι μικρή, δηλαδή αριθμεί λιγότερο από 6 άτομα, μην ανησυχείς! Φροντίζουμε εμείς γι’αυτό: βάζουμε στο ίδιο τραπέζι τις παρέες που είναι μικρότερες από 6 άτομα μαζί με μικρές άλλες παρέες για να ενώσουν το μυαλό τους !

Τα δείπνα μυστηρίου είναι απλά ο καλύτερος τρόπος για να διασκεδάσεις με την παρέα σου, να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου με ξεχωριστό τρόπο, να βγάλεις έξω την οικογένειά σου, να εντυπωσιάσεις έναν ιδιαίτερο προσκεκλημένο.

Το ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ είναι κάτι περισσότερο από παιχνίδι… είναι μοναδική εμπειρία!

Δείτε εδώ τις προγραμματισμένες παραστάσεις μας και κλείστε εγκαίρως θέσεις!