«Cabaret D’Or:Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός»
Θεατρικό δείπνο μυστηρίου από τις 6 Απριλίου
El Convento Del Arte, Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο Τηλ: 210-5200602

«Cabaret D’Or: Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός» είναι ο τίτλος του νέου θεατρικού δείπνου μυστηρίου που θα φιλοξενηθεί για λίγες μόνο παραστάσεις στο bar theater “El Convento del Arte”, στο Μεταξουργείο.
Η εταιρία «Βρες τον δολοφόνο» σας προσκαλεί να λύσετε ένα νέο μυστήριο μετά την επιτυχία του θεατρικού «Η Μαφία δεν κοιμάται ποτέ» το οποίο παρακολούθησαν περισσότεροι από 1600 θεατές σε λίγες μόλις παραστάσεις!
Αλήθεια, πώς θα σας φαινόταν αν κατά τη διάρκεια του δείπνου σας εξιχνιάζατε ένα μυστήριο ανακρίνοντας τους ηθοποιούς μια θεατρικής παράστασης ;
Το θεατρικό δείπνο μυστηρίου είναι ένα διαδραστικό παιχνίδι που υπόσχεται μια άκρως απολαυστική πρόταση ψυχαγωγίας κατά την οποία οι θεατές απολαμβάνουν το υπέροχο μενού του El Convento Del Arte ενώ παρακολουθούν μια θεατρική παράσταση ενός… μυστηρίου το οποίο καλούνται να εξιχνιάσουν!

Πώς παίζεται;
Κατά τη διάρκεια του δείπνου, οι θεατές λαμβάνουν ενεργό ρόλο στην εξιχνίαση ενός μυστηρίου, ανακρίνοντας τους ηθοποιούς και αξιολογώντας τα ενοχοποιητικά στοιχεία που τους παρέχονται. Το στοιχείο του αυτοσχεδιασμού και της διαδραστικότητας είναι έντονο, αφού οι ηθοποιοί έρχονται σε άμεση επαφή με τους θεατές και απαντούν αυθόρμητα σε όσα τους ρωτούν, προκαλώντας γέλιο και ξεκαρδιστικές καταστάσεις

Η υπόθεση του νέου μυστηρίου:

«Καλωσήρθες στο CabaretD’Or, το πιο περιζήτητο μέρος για διασκέδαση στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του ’30. Απόψε είσαι ένας από τους λίγους υπερτυχερούς που προσκλήθηκαν για να παρακολουθήσουν το σόου που αναμένεται να ανατρέψει ό,τι ήταν μέχρι τώρα δεδομένο στο καλλιτεχνικό στερέωμα! Γιατί το CabaretD’Or εξασφάλισε την παγκοσμίου φήμης ντίβα Κασσάνδρα από το Παρίσι, η οποία θα ερμηνεύσει σε παγκόσμια πρώτη το νούμερό της «Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός».
Μόνο που…
Λίγο πριν ξεκινήσει το σόου, η Κασσάνδρα βρίσκεται δολοφονημένη με 2 σφαίρες στο καμαρίνι της! Κι ο δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά σας! Ποιός μπορεί να είναι; Ο πληθωρικός κομπέρ Αλέν Τικό; Η τρομερή αντίζηλος Ζελίντα; Η πιστή βοηθός της ντίβας, Κοκό; Ή μήπως ο καταξιωμένος δημοσιογράφος Ισίδωρος Ζεμπουλόν; Βοήθησε τους πρωταγωνιστές να ξεσκεπάσουν το έγκλημα, πριν διαρρεύσουν τα νέα και καταστραφεί η φήμη του Καμπαρέ! Γίνε ντετέκτιβ για ένα βράδυ και…
Βρες τον Δολοφόνο… τρώγοντας! Μπορείς;»
Σκηνοθετεί η Λιάνα Μεσάικου, σε σενάριο της Φιλιώς Λαζανά. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Λιάνα Μεσάικου, Φάνης Παυλόπουλος, Λουίζα Καλλία, Ηλίας Μενάγιερ. Χορεύουν: Λιλή Σπανίδη, Μυρτώ Αγγελάτου. Η χορογραφία είναι της Λιλής Σπανίδη. Την σκηνογραφία επιμελείται ηΒικτώρια-Άρτεμις Σπηλιωτοπούλου. Μακιγιάζ: Άρτεμις Σπηλιωτοπούλου. Επιμέλεια ήχου:Κώστας Κριεμπάρδης. Κοσμήματα: Amuleto by Faidra Spyridi

Δείτε το teaser της παράστασης: https://www.youtube.com/watch?v=CvFuzhs1kjw
Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα στα λινκ:

Κι εμείς σας βρήκαμε!! Και καταγράψαμε το λαμπερό σας χαμόγελο στην κάμερά μας!Ελάτε κι εσείς με την παρέα σας στο επό…

Posted by Βρες τον Δολοφόνο on Montag, 7. April 2014

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα της παράστασης Cabaret D'Or – Ό,τι λάμπει δεν ειναι χρυσός την Κυριακή 6/4/14!Εμείς τα περάσαμε τέλεια κι αυτό φαίνεται!!

Posted by Βρες τον Δολοφόνο on Montag, 7. April 2014


Η ιδέα!

Η παραγωγός εταιρεία «ΒΡΕΣ τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ» ειδικεύεται στη διοργάνωση και παροχή διαδραστικών σεναρίων μυστηρίου υψηλής ποιότητας. Τα θεατρικά δείπνα μυστηρίου είναι ιδανικά και για εταιρείες που αναζητούν μια καινοτόμο και πρωτοποριακή δραστηριότητα teambuilding για τα στελέχη τους.
Επιπλέον, η εταιρεία παρέχει σενάρια μυστηρίου σε μορφή επιτραπέζιου παιχνιδιού για ενήλικες και παιδιά. Τα σενάρια αυτά είναι ιδανικά για βραδιές στο σπίτι με φίλους, για πάρτυ γενεθλίων, θεματικά πάρτυ, ακόμα και για να προσφερθούν ως ένα πρωτότυπο δώρο.

Περισσότερες πληροφορίες για τις ημέρες, τις ώρες και το κόστος των δείπνων δίνονται στην ιστοσελίδαwww.vrestondolofono.gr.
Εισιτήριο: 15 ευρώ με ποτό, 25 ευρώ με φαγητό. Προπώληση μέσω ίντερνετ 23 ευρώ από το δίκτυο της Viva στα εξής σημεία εξυπηρέτησης: Viva.gr, Public, Παπασωτηρίου & Seven Spots.

Δελτίο Τύπου Απρίλης 2014